zaterdag 8 augustus 2015

Jihaa! Bas wordt 2!

Eindelijk was het vandaag zover! 

Basjes verjaardagsfeest! 

Het werd een feest omtrent Sheriff Callie, een (jawel) roze cowboypoes die met haar lasso en blauwe glitterpaard (Sparky) de boeven van het Wilde Westen temt. Ook een gekke cactus en een niet zo handige specht horen bij haar achterban!

Daarom werd Basje vandaag omgetoverd tot sheriff. 

Stof: Horses - Timeless Treasures bij Stoffen van Leuven
Fournituren: paspel en color snaps bij Nostex Opwijk
Verkleedaccessoires: sheriff ster en cowboyhoed bij Dreamland

Hij kreeg dan ook een Sheriff Callie taart en matching cupcakes. (mama zelf gemaakt, merci aan deze blogmadam voor de materiële hulp ;-)

Ja inderdaad, u ziet het goed. 2 toefjes slagroom zijn al verdwenen, er was een kleine snoeper die niet kon wachten! ;-)

Laat ons zeggen dat cupcakes versieren, niet mijn sterkste kant is. Maar ze waren wel superlekker en bovendien artisanaal gemaakt! ;-) 

Het hemdje had ik al een tijdje geleden gemaakt. De welgekende Theo van Zonen09. Echt een succesrecept! Een geluk dat het nog past, want zo'n 2-jarige peuterpuber, groeit als kool!


Snorren werden lustig geplakt! 

En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een kroon in hetzelfde thema: paardjes. Die maakte ik volgens de tutorial van Mina Dotter. En ik geef toe, mijn cijfer is niet zo netjes genaaid. Maar ik heb een excuus (ookal is geen enkel excuus goed genoeg), maar: het was gisteravond 23u30, ik was moe, ik had net een biscuittaart en cupcakes gebakken en eerlijk gezegd, ik kon gewoon niet meer. ;-) (niet te vergeten dat hier nog een kleine kabouter in de buik zit) (Ik weet het, heel flauw excuus maar hey, the kid 's got een kroon niewaar? :D)

Vilt bij Moratex Lebbeke

Het was een leuk en rustig feestje. Wat heel belangrijk is voor een bijna 2-jarige. Ik ben blij dat Bas (en wij) van het feestje hebben kunnen genieten! Bedankt aan diegenen die erbij waren! 

Smullen, smullen, smullen!!!!!

Liefs,
Lien2 opmerkingen: